Intel szerverház választék a könnyû és gyors integrálhatóságért

Az Intel® szerverház egyszerû, gyors integrálhatóságot nyújt, mivel úgy tervezték és ellenőrizték, hogy könnyen és gazdaságosan lehessen integrálni az Intel® szerver alaplapokkal és az Intel teljes szerver termékcsaládjával. A sokféle ház felállás, mely tartalmaz különböző Torony, esetleg 4U magas rack beépíthetőséget, szabadságot és rugalmasságot nyújt, hogy társítsa szerverének lehetőségeit közvetlenül a jelenlegi és jövőbeli igényekhez. Az Intel teljes torony és rack-optimalizált szerverházai lehetővé teszik Önnek, hogy szabadon engedje saját innovációját, és hatékonyabban társítsa a rendelkezésre álló szerver technológiát igényeihez.


Intel® KKV torony szerverek

Intel® SC5600 szerverház

Az Intel® SC5600BASE vagy SC5600BRP szerverház ideális megoldás sokféle KKV üzleti környezetbe. Nagy megbízhatósággal, széles skálázhatósággal, erős kezelhetőséggel, az SC5600 egy sziklaszilárd, gazdaságos megoldás számos környezetben, a kisvállalkozástól az adatbázis szerverekig. Az SC5600 szerverház család, konfigurációs és alkalmazási rugalmasság szempontjából, támogatja a SAS és SATA meghajtókat. Az SC5600LX-ben mindegyik meghajtó hely max. 6 meghajtós Hot-Swap SAS/SATA meghajtót támogat. Az SC5600 Server Chassis maximális teljesítményt és plusz hőtartalékot nyújtva támogatja a legújabb négymagos és kétmagos Intel® Xeon® processzor alapú szervereket.

Tápellátás: Fix 670 watt /BRP Ház 750W redundáns tápegységgel
Ventillátorok: 4 Hot-Swap redundáns ventillátor, egy tápegység ventillátor per modul
Beépítés: torony vagy 5U rack
Meghajtók: Tartalmaz rögzített meghajtó keretet, mely 6 db. szerszám-mentes kábelezett meghajtót támogat, bővíthető 10 rögzített, kábelezett meghajtóra vagy 10 (6 + 4 konfiguráció) Hot-Swap SAS vagy SATA meghajtóra.
Garancia: 3 év
Ajánlott: Intel® S5520HC szerver alaplapIntel® SC5650DP szerverház

Az Intel® SC5650DP szerverház ideális szerver megoldást nyújt KKV-k E-mail, Web hoszting, adatbázis felügyelet, és fájl- és alkalmazás szerverek számára. Az integrálás és karbantartás egyszerûsítése érdekében az SC5650DP szerszám-mentes szerelhetőséget nyújt minden meghajtóra, meghajtó helyre és ventillátorra. Ezt a házat minden rack- és torony szükséglet kielégítésére tervezték és a merevlemezeken túl max. kettő 5.25" (pl. DVD RW) és egy 3.5" eszközt támogat.

Tápellátás: 600W rögzített tápegység, vagy redundáns tépegységek
Ventillátorok: 1 db. szerverház ventillátor
Beépítés: torony, vagy 6U rack szerelhető
Meghajtók: Max. 6 db. rögzített meghajtót támogat, bővíthető 6 Hot-Swap meghajtóra (SAS vagy SATA)
Garancia: 3 év
Ajánlott: Intel® S5500BC szerver alaplap