Adatmenedzsment

Bármilyen vállalat vezetői számára a vállalati adatok biztonságos elérhetőségének fontossága nem képezheti vita tárgyát. A gyorsan fejlődő adattárolási követelmények kiemelt fontosságúvá teszik a tárolás rugalmasságát. Színrelépnek az Intel® tároló rendszerek és az Intel® RAID vezérlők. A dedikált Intel csatolás azt jelenti, hogy ezek a komponensek gyorsan és könnyen integrálhatók más Intel szerver komponensekkel, így Ön a kiszolgáló kategóriában legjobb megbízhatóságot és elsőrendû tárolási rugalmasságot érheti el. Az Intel Storage és RAID termékekkel alkalmazkodhat megnövekedett tárolási szükségleteihez, bármik is legyenek azok.

 Intel Storage Server SR2612UR

Intel® Tároló Szerver SR2612UR

Építsen egy rugalmas alapot vállalatának. Az Intel® Storage Server SR2612UR-t különböző ipari szoftverrel érvényesítették, létrehozva egy belső tárolású (DAS) alkalmazás szervert vagy egy dedikált hálózati tárolási eszközt (NAS vagy SAN).

Teljesítmény és rugalmasság egy társzerverrel, mely támogatja a legújabb Négymagos és Kétmagos Intel® Xeon® processzor alapú szerver platformok lehetőségeit. Az SR2612UR egy 2U rack tárolási rendszer, mely 12 vállalkozás szintû Serial Attached SCSI (SAS) vagy nagy kapacitású Serial ATA (SATA) merevlemezt támogat. Rugalmas hálózati csatlakozási lehetőségek, Ethernet, Fibre Channel vagy Infiniband kiegészítő kártyákkal.

Tulajdonságok

 • 12 hot-swap SAS vagy SATA meghajtó támogatása egy 2U form factorban
 • Kétmagos és Négymagos Intel® Xeon® processzortámogatás
 • Intel® RAID Controller SRCSAS144e RAID 0, 1, 5, 10, 50 hardvertámogatás
 • Kettős 1Gb Ethernet Hálózati Csatlakozások gyors hozzáférést biztosítanak az iSCSI-hez vagy hálózati adatokhoz
 • Nyers Tárolási Kapacitás:
  • Bővíthető 24 TB-ig - 12x 2TB (7.2k RPM) SATA meghajtó
  • Bővíthető 7.2 TB-ig - 12x 600GB (15k RPM) SAS meghajtó
 • Adat Meghajtó helyek: 12 Serial Attached SCSI (SAS) vagy Serial ATA (SATA) Hot Plug
 • Processzor:
  • Négymagos Intel® Xeon® processzor 5500 sorozat
  • Négymagos Intel® Xeon® processzor 5600 sorozat


Intel® RAID Controller SRCSASJV
Powered by LSI MegaRAID® Technology

Az Intel® RAID Controller SRCSASJV egyike az Intel első generációs RAID megoldásai közül, amik a RAID-On-Chip (ROC) technológiát használják. Az SRCSASJV nagyon flexibilis. Egy fontos tulajdonsága a nagyteljesítményû multiplexer (MUX), ami lehetővé teszi 8 port konfigurálását belső vagy külső, vagy mindkét használatra. Megoldásokat lehet kiépíteni max. 240 lemezre, nagyteljesítményû SAS meghajtókat, nagy kapacitású SATA meghajtókat vagy ezek kombinációit felhasználva.

Kis- és középvállalati előnyök

 • Kivételes adatvédelem. Minden kulcs RAID szintet támogat, beleértve RAID 6 és 60, ami két meghajtó egyidejû meghibásodása esetén is megőrzi az adat integritást – különösen fontos SATA meghajtókkal.
 • Nagyobb teljesítmény. A legújabb ROC technológia és a 667 MHz cache több mint 1.5GB/S átvitelt nyújt, ami nagy I/O-t megkövetelő helyzetekben tûnik ki, mint pl. streaming video vagy adatmentés.
 • Kiemelkedő készenlét. Tudatos meghajtó megfigyelés, automatikus hibajavítás és hot-spare támogatás. Egy opcionális akkumulátoros backup egység vagy hordozható cache modul szünetmentes tápegység nélkül megőrzi az adatot.
 • Megnövekedett IT eredményesség. Számos Intel RAID megoldásban mindennaposnak számító, könnyû telepítést és fejlett felügyeletet biztosító eszköztárt tartalmaz.
 • Rugalmasság. Egy közös RAID vezérlő változó rendszer követelményeket támogat, beleértve konfigurálható belső, vagy külső RAID támogatás, esetleg egyidejûleg mindkettő.


Intel® RAID Controller SRCSASRB
Powered by LSI MegaRAID® Technology

Az Intel® RAID Controller SRCSASRB egyike az Intel első generációs RAID megoldásai közül, amik a RAID-On-Chip (ROC) technológiát használják. Az SRCSASRB nagyon rugalmas. Egy fontos tulajdonsága a nagyteljesítményû multiplexer (MUX), ami lehetővé teszi 8 port konfigurálását belső vagy külső, vagy mindkét használatra. Megoldásokat lehet kiépíteni max. 240 lemezre, nagyteljesítményû SAS meghajtókat, nagy kapacitású SATA meghajtókat vagy ezek kombinációit felhasználva.

Kis- és középvállalati előnyök

 • Kivételes adatvédelem. Adat redundanciát támogat SAS vagy SATA merevlemezekkel tükrözéssel, paritással és dupla paritással (RAID szintek 1, 5, és 6), valamint sor lehetőség span számára (RAID szint 10, 50, és 60).
 • Kitûnő teljesítmény. A 256MB beágyazott 667MHz cache-re közvetlenül csatlakoztatott ROC technológia javítja a mainstream alkalmazások teljesítményét.
 • Kiemelkedő készenlét. Tudatos meghajtó megfigyelés és automatikus hibajavítás. Egy opcionális akkumulátoros backup egység szünetmentes tápegység nélkül megőrzi az adatokat.
 • Megnövekedett IT eredményesség. Számos Intel RAID megoldásban mindennaposnak számító, könnyû telepítést és fejlett felügyeletet biztosító eszköztárt tartalmaz.
 • SAS/SATA rugalmasság. Jellemzően 8 belső 3GB/s Serial Attached SCSI (SAS) port két SFF8087 mini csatlakozón és nagyteljesítményû SAS lemezekre, olcsó / nagy kapacitású SATA lemezekre, vagy ezek kombinációjára tervezve.


Intel® RAID Controller SRCSATAWB
Powered by LSI MegaRAID® Technology

Az Intel® RAID Controller SRCSATAWB egyike az Intel első generációs RAID megoldásai közül, amik a RAID-On-Chip (ROC) technológiát használják, s a legkorszerûbb teljesítményt nyújtják. Az olcsó, nagy kapacitású SATA merevlemezekre tervezve, az SRCSATAWB olyan tulajdonságokat nyújt, melyek általában a magasabb szintû RAID megoldásokban, pl. RAID 6, találhatók és az expandor alapú hátlaptámogatás a kis- és középvállalati felhasználóknak.

A dupla paritást használva a RAID 6 két egyidejû merevlemez meghibásodás esetén is megőrzi az adatokat, egy-egyre hétköznapibb szituáció a SATA merevlemezek terhelésekor. Az SRCSATAWB SAS technológiára épül, így kompatibilis az Intel SAS ROC alapú megoldásainak szoftvereivel. Az SRCSATAWB expandor alapú hátlapos meghajtó helyeket is támogat és max. 16 hot-swap meghajtót.

Kis- és középvállalati előnyök

 • Kivételes adatvédelem. Adat redundanciát támogat SATA merevlemezekkel, tükrözéssel, paritással és dupla paritással (RAID szintek 1, 5, és 6), valamint sor lehetőség span számára (RAID szint 10, 50, és 60).
 • Erőteljes és gazdaságos. Ugyanazt a ROC technológiát és Intel RAID szoftvert tartalmazza, mint a drágább kártyák, költségbarát belépő szintû SATA megoldásokra optimalizált tulajdonságokkal.
 • Kitûnő készenlét. Tudatos meghajtó megfigyelés és automatikus hibajavítás. Egy opcionális akkumulátoros backup egység szünetmentes tápegység nélkül megőrzi az adatokat.
 • Expandor alapú hátlaptámogatás. SAS származtatott tervezéssel az SRCSATAWB engedélyezi a hot-swap aktív hátlapú SATA meghajtókat és max. 16 merevlemezt.
 • Megnövekedett IT eredményesség. Számos Intel RAID megoldásban mindennaposnak számító, könnyû telepítést és fejlett felügyeletet biztosító eszköztárt tartalmaz.