Intel E5-2600 Xeon szerverek minden feladatra

Kiemelkedő teljesítményre van szüksége különlegesen hardverigényes feladatokra? A legújabb generációs Intel E5-2600 Xeon (Sandy Bridge EP) processzoros kétutas szerverek 1600MHz-es memóriasebesség mellet a legnehezebb feladatokkal is megbírkóznak. Az Intel torony szerverek természetesen rugalmasan bővíthetők, segítve ezzel a különféle informatikai igények kielégítését. Ezek a torony szerverek 4U rack kivitelben is használhatók szükség esetén.


Intel® KKV torony szerverek

Intel® P4200IP4 szerverrendszer-család

Alapvetően torony szerver, de akár 4U magas rack szerverré is alakítható kiszolgáló rendszerek rendkívüli I/O-kapacitással és bővíthető teljesítménnyel bármekkora méretû cég számára.

 

Az Intel® P4200IP4 szerverrendszercsalád páratlan I/O kapacitást biztosít, amikor a lapkakészletre integrált 3. generációs PCIe* mind a 80 sávját használatba veszi. Ez nyolc szimpla szélességû vagy négy dupla szélességû kártya támogatását jelenti, a SAS RAID és Intel® I/O Expansion Module opciók mellett. Az Intel® P4200IP szerverrendszercsalád Intel® S2600IP szerveralaplappal, Intel® Xeon® E5-2600 processzorral, 16 DIMM-mel és négy darab gigabites Ethernet porttal rendelkezik. A 3,5"-os diszkekkel szerelt torony, illetőleg 2,5"-os vagy 3,5"-os HDD-ket tartalmazó integrált 2U magas rack szerver kiépítésben is kapható Intel® S2600IP4 szerveralaplap-család nagy teljesítményt és rendkívüli rugalmasságot kínál.


Adattároló, beágyazott vagy nagyvállalati megoldást kereső, minél nagyobb I/O-teljesítményt és kapacitást igénylő ügyfelek számára az Intel® P4200IP szerverrendszercsalád rugalmas és erős szerverelemet biztosít.
Intel® P4300CP szerverrendszer-család

Akár 4U magas rack szerverré is alakítható torony kivitelû középkategóriás szerverrendszer nyolc 3,5"-os üzem közben cserélhető HDD-jével nagy teljesítményt és rugalmasságot kínál.

Célalkalmazások kis- és középvállalatok számára, amelyeknek a kizárólag a legújabb Intel® Xeon® (Sandy Bridge-EP) processzorok által biztosított többletteljesítményre és rugalmasságra van szükségük.
Főbb jellemzők
  • Intel® S2600CP2 vagy S2600CP4 szerver alaplap
  • Az új Intel® Xeon® E5-2600 processzorcsalád támogatása
  • Egy darab 550 W-os fix vagy két 750 W-os redundáns magas hatásfokú tápegység
  • Akár nyolc 3,5"-os üzem közben cserélhető (Hot-Swap) diszk
  • Hat darab PCI-express Gen 3. bővítőhely (6 darab x8 elektromos)
  • 16 memóriafoglalat LR/U/R-DIMM-ekhez
  • Intel® Quad Gigabit Ethernet kimenet Intel® virtualizációs technológiával - Dual Gigabit Ethernet is választható
  • Alaplapi flash boot támogatás eUSB SSD-vel és SATA DOM-mal
  • Vállalt 5 éves termékéletciklus