Vezető innováció

Egy nagyszerû, akár kis- és középvállalati, akár nagyvállalati szerver szíve mindenképpen Intel® processzor. Legendás megbízhatóságot és értéket nyújtanak az Intel® különboző többmagos processzorai, melyek biztosan megfelelnek az Ön teljesítmény és hatékonysági követelményeinek. Egy Intel® szerver processzorral épített szerver platform egy igen rugalmas, skálázható számítástechnikai infrastruktúrát nyújt Önnek, amely cégével együtt nőhet és bővülhet.

Kiemelkedő megoldások kis- és középvállalatoknak

Nem titok, hogy a jövőbelátó kisvállalkozások fel akarnak készülni a növekedésre. Ennek legjobb módja egy igazi, megbízható Intel szerver platformmal. Miért válasszák az Intel® Xeon® szerver rendszert, ahelyett, hogy egy asztali gépet használnának szerverként? Egy igazi szervert alkalmazva elsőrendû szerver minőségû üzemidőt, szerver OS érvényesítést és magasabb szintû garanciát és támogatást nyernek. Az Intel technológia szolgáltatójaként tudja, hogy KKV-k vevői egyedi megoldást érdemelnek; akár fokozatos növekedésre készülnek, akár olyan rendszerre van szükségük, ami egy teljesen új szintre emeli vállalatukat.

Négymagos Xeon szerver lehetőségek asztali PC áron

Ön a többmagos Intel® Xeon® processzorral az első lépést teszi meg egy magasabb szintû teljesítmény, megbízhatóság és sok más, szerver szintû lehetőséget és tulajdonságot nyújtó platform felé. Lépjenek tovább elsőrendû szerver szintû tulajdonságok irányába az Intel versenyképes belépő szintû UP processzor platformjával. Nem csak egy igazi szerver platform megbízhatóságát és teljesítményét tapasztalhatják meg, hanem jelentős növekedési rugalmasságot is élvezhetnek.


Intel Xeon szerver processzorok

 

 Intel® Xeon® E5-2600 (Sandy Bridge-EP) processzorok

Az új Intel® Xeon® E5 processzorokkal mûködő szerverek, munkaállomások és adattároló megoldások a teljesítmény, a beépített képességek és az energiahatékonyság legjobb együttesét kínálják, hogy rugalmasabbá és hatékonyabbá tegyék az adatközpontokat. A virtualizációtól kezdve a felhő alapú számítástechnikai megoldásokon és tervezésautomatizáláson át a valós idejû pénzügyi tranzakciókig bármilyen feladathoz lenyûgözően jobb teljesítményt biztosítanak, mint ami eddig tapasztalható volt.

Az ipari szabvány szerinti Intel-technológia, valamint a partnerek innovatív megoldásai jövőállóvá teszik az adatközpontot, amelynek infrastruktúrája az üzlet növekedésével párhuzamosan tud növekedni.

Olvasson több részletet az Intel E5 2600-as sorozatú Xeon processzorokról itt!


 

Intel E3/1200 Xeon processzor

Intel® Xeon® E3-1200 v2 (Sandy Bridge-EN) processzorok

Az Intel® Xeon® E3-1200 v2 processzorokra épülő szerverekkel a cég javítani tudja reagáló képességét és adottságait, hogy a mai felgyorsult világban jobban fel tudja venni a versenyt a piacon. Az Intel 22 nm-es mikroarchitektúrájára épülő Intel® Xeon E3-1200 v2 processzorcsalád innovatív funkciói a cég igényeihez igazítják a szerver teljesítményét, ami az alkalmazások válaszidejének javulását és az energiafogyasztás csökkenését eredményezi. Az Intel Xeon E3-1200 v2 processzorokkal szerelt szerverek az értékes adatok elvesztése vagy sérülése ellen is védelmet nyújtanak. Biztonsági felmérések kimutatták, hogy tizenkét hónap leforgása alatt a kisvállalatok 75 százaléka élt át legalább két kibertámadást, és hasonló időszak alatt 50 százalékuk veszített el kritikus adatokat - a biztonság megerősítése tehát a mai hálózatos üzleti világ alapvető igényét hivatott kielégíteni.

Az ideális belépő szintû szerver
Az Intel Xeon processzoros szerverek okos beruházást jelentenek. Felhasználhatók biztonságos adattároláshoz, fájlmegosztáshoz, nyomtató- és webszolgáltatáshoz, valamint együttmûködő alkalmazásokhoz - tehát mindahhoz, ami javíthatja a cég hatékonyságát és reagáló képességét. Egy szerver védi a létfontosságú adatokat és mûveleteket, és lehetővé teszi, hogy a cég a meglévő erőforrások felhasználásával hatékonyabban tudjon mûködni. Egy Intel Xeon E3 processzorral mûködő szerver stratégiai előnyt biztosít a cég számára, mégpedig úgy, hogy gyorsabbá teszi az információkhoz való hozzáférést és javítja a munkafolyamatokat, ami kedvezően hat a forgalomra és a haszonra.
Az asztali számítógépekhez képest az Intel Xeon E3-1200 v2 alapú szervereket úgy építik meg és úgy vizsgálják be, hogy a nap 24 órájában mûködjenek; ezekkel a szerverekkel hatékonyabbá és megbízhatóbbá válik az üzleti adatok védelme, kezelése, feldolgozása és terjesztése. Egy Intel Xeon processzoros szerver teljesítménye és kapacitása a következő lehetőségeket kínálja:
  • Ügyféladatokat, termékadatokat és pénzügyi adatokat tartalmazó központosított adatbázis létrehozása. Így hatékonyabban és eredményesebben lehet kezelni a létfontosságú adatokat, és biztosítani lehet, hogy az adatok pontosak, frissek, védettek és minden jogosult felhasználó számára bármikor és bárhonnan elérhetők legyenek.
  • Belső hálózat kialakítása e-mailezéshez, megosztott naptárakhoz, konferenciához és online dokumentummegosztáshoz a dolgozók kommunikációjának és együttmûködésének javítása érdekében.
  • Céges honlap hosztolása, illetve a meglévő honlap mûködésének és hasznos idejének javítása, hogy a cég eredményesebben tudjon érintkezni ügyfeleivel, és szélesebb tömegeket érjen el.
  • Felhő alapú szolgáltatások használata az informatikai lehetőségek kiszélesítése érdekében, miközben a szenzitív adatok és alkalmazások továbbra is épületen belül maradnak, ahol megvan a szükséges kontroll a teljesítmény, megbízhatóság, biztonság és megfelelőség garantálására.

Intel® Xeon® processzorcsalád
Processzorszám E3 1200 -as sorozat
E3-1220, E3-1225, E3-1230, E3-1240, E3-1245, E3-1265, E3-1270, E3-1275, E3-1280, E3-1290,
Architektúra 22 nm
Órajelsebesség 2,30-3,70 GHz
L3 gyorsítótár 3 MB - 8 MB integrált L3 gyorsítótár
Hyper-Threading technológia (HT technológia) Van
Intel® virtualizációs technológia (Intel® VT) Van
Demand-Based Switching (DBS) továbbfejlesztett Intel SpeedStep® technológiával Van
Intel® Extended Memory 64 technológia (Intel® EM64T) Van